https://www.bimconference.gr/wp-content/uploads/2021/06/boussias_presents_black-01.png

https://www.bimconference.gr/wp-content/uploads/2021/06/logo_big.png

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

• HYBRID CONFERENCE •

Αμφιθέατρο ΟΤΕΑcademy & Live on your screen


Hybrid, Plug-in, Hydrogen, Αpps and beyond

Η μετακίνηση είναι μόνο η… αφορμή.

Η ηλεκτροκίνηση ήδη φέρνει επανάσταση σε μια σειρά από κλάδους, όπως οι κατασκευές, η πληροφορική, ο τουρισμός και τα Logistics.

Έτσι, σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχει τεράστιο επενδυτικό ενδιαφέρον από διεθνείς τράπεζες, τον κλάδο της ενέργειας, τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους και τον διαρκώς αυξανόμενης οικονομικής ισχύος κλάδο της πληροφορικής.

Στην Ευρώπη, τα βενζινοκίνητα οχήματα βαίνουν προς κατάργηση και τα ποσοστά της ηλεκτροκίνησης αυξάνονται εντυπωσιακά κάθε χρόνο.

Στην Ελλάδα η δυναμική αρχή γίνεται τώρα!

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες της στο εταιρικό και καταναλωτικό κοινό το 2ο Electric Vehicle Conference and Εxpo.

Έπειτα από το εξαιρετικά επιτυχημένο ψηφιακό συνέδριο BIM Conference 2020, φέτος η Boussias πρωτοπορεί, προικίζοντας τη 2η διοργάνωση του συνεδρίου με την πρώτη και μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρικών οχημάτων, εφαρμογών και δικτύων υποστήριξης της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα και την Ανατολική Ευρώπη! Το φετινό υβριδικό συνέδριο παρουσιάζει όλες τις νέες θεσμικές και τεχνολογικές εξελίξεις για τις ηλεκτροκίνητες μεταφορές και τις υποδομές τους στην ΕΕ!


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΕΓΓΡΑΦΗ

Το συνέδριο

Το BIM Conference 2021 παρουσιάζει αναλυτικά όλα τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών οχημάτων που θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα τα αμέσως επόμενα χρόνια.

Ακόμη, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της ελληνικής κυβέρνησης αναλύουν το πρόγραμμα επιδοτήσεων και φορολογικών απαλλαγών που συνδέεται με την ηλεκτροκίνηση.

Τι γίνεται όμως με τα σημεία φόρτισης; Ποια είναι η απόδοση των ηλεκτρικών οχημάτων; Και ποιες επιλογές ηλεκτροκίνησης συμφέρουν κάθε κλάδο;

Έλληνες και Ευρωπαίοι θεσμικοί παράγοντες και στελέχη επιχειρήσεων δίνουν τις απαντήσεις στο BIM Conference 2021. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη φυσική ή και τη digital παρουσία σας στο συνέδριο. Στο χώρο του συνεδρίου θα εφαρμόζονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι κανονισμοί σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ AGENDA

Αναλυτική θεματολογία

 • Ο ηλεκτρικός στόλος. Πώς μπορούν οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να προχωρήσουν στον εξηλεκτρισμό των εταιρικών τους οχημάτων.
 • Το στοίχημα των ηλεκτρικών δικύκλων στις αστικές μεταφορές και διανομές προϊόντων.
 • Ο ρόλος των κατασκευαστικών εταιριών. Οι ευκαιρίες που δημιουργούνται από την ανάγκη εγκατάστασης νέων υποδομών.
 • Σημεία φόρτισης. Το κατασκευαστικό εγχείρημα με την εγκατάσταση φορτιστών αυτοκινήτων σε κατοικίες, ξενοδοχεία, πρατήρια καυσίμων, εμπορικά κέντρα, βιομηχανίες και κάθε είδους κτίριο.
 • Η επενδυτική ευκαιρία των μπαταριών. Τα σχέδια για μικρά εργοστάσια κατασκευής ανταλλακτικών για ηλεκτρικά οχήματα στην Ελλάδα.
 • Η σημασία των ΑΠΕ και των νέων «έξυπνων» δικτύων ηλεκτρισμού.
 • Το «πείραμα» της Βρετανίας και της Νορβηγίας. Γιατί οι δύο χώρες καταργούν τις πωλήσεις νέων βενζινοκίνητων οχημάτων.
 • Η δύναμη του υδρογόνου και οι επόμενη ημέρα της αυτοκίνησης.

Γνωρίστε τους

Ομιλητές

-TBA-
Η Έκθεση

Η Electric Vehicle ΕΧΡΟ 2021 αποτελεί μια αναλυτική παρουσίαση του κοντινού μέλλοντος των μετακινήσεων.

Παρουσιάζει την πλήρη γκάμα των διαθέσιμων οχημάτων που διατίθενται ήδη ή θα είναι διαθέσιμα στην αγορά τα επόμενα χρόνια.


ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

Τα εκθέματα


 • Τα μοντέλα των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.
 • Φορτηγά και οχήματα επιχειρηματικών στόλων.
 • Δίκυκλα και ηλεκτρικά πατίνια, που διαμορφώνουν τον νέο τύπο αστικών μετακινήσεων και διανομών.
 • Φορτιστές και Εφαρμογές Φόρτισης.
 • Υποδομές φόρτισης, δίκτυα, καλώδια και μπαταρίες.

Γιατί να Συμμετέχετε

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας στο BIM Conference 2021 και:

 • Μάθετε τις επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες που δημιουργεί η στροφή στην ηλεκτροκίνηση.
 • Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα μοντέλα ηλεκτρικών οχημάτων.
 • Υπολογίστε τα οφέλη που θα έχουν για εσάς και την επιχείρησή σας τα φορολογικά κίνητρα και οι επιδοτήσεις που αποδεσμεύονται.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ

Σε ποιους απευθύνεται


Στελέχη από πλήθος εταιριών, όπως εισαγωγείς-αντιπροσωπίες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, πρατήρια καυσίμων, πετρελαϊκές εταιρίες, εταιρίες φυσικού αερίου, την ΔΕΗ, ιδιώτες παρόχους ενέργειας, εταιρίες μπαταριών,  εταιρίες φωτοβολταϊκών, κατασκευαστές κτιρίων, εταιρίες υποδομών ηλεκτροκίνησης, εταιρίες ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, αλλά και σε βιομηχανίες, εφοδιαστική αλυσίδα, τουριστικές επιχειρήσεις κ.λπ.


ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ

Livestreaming by

https://www.bimconference.gr/wp-content/uploads/2020/11/coneq.png

Η CONEQ Hellas ανήκει στον τομέα παροχής τεχνικού εξοπλισμού και υπηρεσιών σε εκδηλώσεις, τις οποίες υποστηρίζει με μεταφραστικά συστήματα, συνεδριακά συστήματα, οπτικοακουστικό και άλλο τεχνικό εξοπλισμό. Στην ανοδική πορεία της CONEQ Hellas τα τελευταία 5 χρόνια έχοντας ήδη καλύψει πάνω από 600 εκδηλώσεις, έχουν συμβάλει τα μεγάλα και σημαντικά συνέδρια στα οποία πρόσφερε με επαγγελματισμό τις τεχνικές υπηρεσίες της και τον εξοπλισμό της. Για πληροφορίες και τεχνική υποστήριξη επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected], ή στο (+30) 211 2163453.


Διοργάνωση


https://www.bimconference.gr/wp-content/uploads/2021/06/Manufacturing_logo.png

Επικοινωνία


Συμμετοχές
Κωνσταντίνα Γλάστρα, Τ: 210 6617 777 (εσωτ. 186), M: 6980 209 128, E: [email protected]

Χορηγίες
Έλενα Καλογρίτσα, Τ: 210 661 7777 (εσωτ. 122), Μ: 6947897798, Ε: [email protected]

Πληροφορίες
Λήδα Δελιγιάννη, Τ: 210 661 7777 (εσωτ. 277), M: 6947 603 126, Ε: [email protected]